Categorii
Afaceri Servicii

Vrei o parcare otopeni de incredere? Hai la Parkandgo.ro

Când ați sortat bugetul de vacanță și ați pregătit totul pentru a merge, ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă gândiți cum să ajungeți la aeroport. Există o mulțime de opțiuni disponibile, iar oamenii adesea implicit în transportul public, deoarece „parcarea aeroportului este atât de scumpă!”.

Dar este? Tarifele de tren cresc în fiecare an (nivelul serviciilor nu crește întotdeauna cu acesta …!) Și același lucru se poate spune și în cazul altor metode de transport. Este cazul, totuși, pentru parcarea aeroportului?

La magazinul de parcare aeroport, am decis să aruncăm o privire asupra faptului că parcarea aeroportului într-adevăr devine întotdeauna mai scumpă an de an. Prima dată am făcut acest lucru în 2014, iar rezultatele au fost surprinzătoare! Pentru a vedea cum se compară cu ce am găsit în 2014, vedeți aici.

Parcare otopeni care se afla la2 minute de aeroportul Henri Coandă

Prețurile parcărilor aeroportului cresc?
În 2014, am comparat prețurile pentru doar cele mai ieftine opțiuni de parcare auto la fiecare aeroport și, privind înapoi la aceste date, am considerat că aceasta nu este reprezentativă pentru multitudinea de opțiuni disponibile. În schimb, am luat în medie toate parcările de la fiecare aeroport care au fost disponibile pentru datele alese. Am publicat aceste citate la începutul lunii iulie pentru aceleași două săptămâni din august.

Ce am găsit?

În general, costul parcării aeroportului nu crește dramatic. De fapt, modificarea medie a prețurilor pe toate aeroporturile a fost de doar 2,7%. Ținând cont de faptul că tarifele de tren au crescut cu 3,4% în creștere din 2017, nu credem că este prea rău! Acest lucru înseamnă că, în medie, ar trebui să vă așteptați să plătiți în jur de 95 de lire sterline pentru două săptămâni de parcare în luna august, în momentul rezervării în iulie. Desigur, dacă doriți parcarea pe ușă, puteți plăti mult mai mult decât asta. De asemenea, puteți economisi bani alegând un serviciu de parc și plimbare, care sunt în general unele dintre opțiunile mai ieftine.

Desigur, există câștigători în acest scenariu și alți învinși, așa că haideți să aruncăm o privire mai atentă la aeroporturile care sunt mai ieftine să parcheze decât în ​​această perioadă anul trecut!

Parcarea parkandgo.ro este una dintre cele mai bune parcari din otopeni.

Aeroporturi cu cea mai bună scădere a prețurilor pentru costul mediu al parcării aeroportului
Aeroportul din Londra a înregistrat o scădere mare de 43% – cu toate acestea, este și cel de-al 7-lea cel mai scump aeroport la care parcați, așa că este ceva ce trebuie să țineți cont În aceleași două săptămâni din 2017, v-ar fi costat peste 200 de lire sterline să parcați aici – din fericire, 2018 vine cu o sumă de 114 GBP mult mai mică pentru această perioadă, deși aceasta este încă o cifră destul de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *