Vrei sa afli noutati despre ceasuri de mana?

posted in: Bijuterii | 0

Daca iti place istoria si esti un iubitor de ceasuri de mana te invit sa decoperi care sunt povestile ceasurilor de mana care acum sunt celebre, renumite si le vedem pe mana celebritatilor! Indiferent ca vorbim despre Rolex, Michael Kors sau Vacheron Contantine, informatiile oferite de site-ul www.ceas-de-mana.info au rolul de a te tine la curent cu noutatile de ultima ora din acest domeniu de specialitate al modei!

Ce gasesti in site?

Site-ul are categorii de informatii diversificate precum: ceasuri pentru barbati, ceasuri de dama, ultimele tendinte pentru ceasuri si rubrica speciala pentru istoria marcilor celebre ale ceasurilor fara varsta!

Aici gasesti de asemenea si ofertele de ultima ora pentru diverse tipuri de ceasuri de mana, de dama sau pentru barbati si care sunt ultimele trenduri in materie de ceasuri de mana.

Articolele publicate in site-ul nostru vin in ajutorul cititorului, atnci cand isi doreste sa descopere cum a luat nastere numele Rolex si cum a ajuns sa fie in zilele noastre una dintre cele mai apreciate si mai luxoase marci de ceasuri de mana.

Mai mult decat atat, marca de ceasuri Rolex este mai mult decat o marca de ceasuri, acest lucru datorandu-se regizorului de film James Cameron care odata cu realizarea filmului Deep Sea Challenge doreste sa atinga un alt record mondial.
Regizorul va coborî nu mai puțin de 11 kilometri într-un peisaj pe care nimeni nu l-a mai explorat până acum. Va filma prin întunericul absolut dintre cele două plăci tectonice căutând forme de viață necunoscute și adunând în premieră informații biologice și geologice într-un parteneriat pe care îl are cu societatea științifică National Geographic. Materialul filmat va fi transformat într-un final într-un film 3D, specialitatea lui Cameron.

Te asteptam si pe tine sa descoperi cele mai interesante povesti despre ceasurile de mana care au facut instorie in intreaga lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *