Vrei sa inchiriezi o masina? Aceste aplicatii te pot ajuta

05/12/2019 | Autor: | Posted in Inchirieri

In ultimii ani, am ales sa inchiriem o masina pe multe dintre rutele noastre din Europa: Scotia, Grecia, Tarile baltice, Belgia, Polonia etc. Ei bine, astazi ne-am gandit sa facem o mica comparatie intre 5 dintre cele mai bune aplicatii de inchirieri de masini pentru a vedea ce pot oferi.

Adevarul este ca am folosit aproape intotdeauna acelasi motor de cautare (vom dezvalui in curand care este acesta), dar exista mai multe alternative care merita luate in considerare.

Vrei sa inchiriezi o masina? Aceste aplicatii te pot ajuta

RentalCars

Favoritul nostru, fara indoiala. RentalCars a fost infiintat ca TravelJigsaw in 2004 si are sediul in Manchester. In 2010, a fost achizitionat de grupul Priceline, care detine marci cum ar fi Rezervare, Kayak sau Agoda, si a fost redenumit RentalCars.com. Acest grup imens este acum cea mai mare agentie online de turism din lume si face parte din Top 100 NASDAQ.

AutoEurope

AutoEurope s-a nascut in 1954, in Germania, ca o companie “conventionala” de inchirieri de masini, specializata in inchirierea de masini Volkswagen pentru americanii expatriati care isi vizitau rudele. Ulterior, fondatorul a mutat sediul in Statele Unite si, in prezent, sediul central se afla in Portland.

Holidayautos

HolidayAutos a fost fondata la Londra in 1987 si de atunci a trecut prin mai multe schimbari. In 2003 a fost achizitionat de catre Lastminute.com, care, la randul sau, a fost preluat de Travelocity doi ani mai tarziu. In cele din urma, proprietarul acestei companii, a anuntat in 2013 vanzarea sa catre irlandezul CarTrawler, motorul real al acestui si multe alte site-uri auto, inclusiv serviciul oferit de multe companii aeriene (Ryanair, Vueling si asa mai departe).

Expedia

Expedia.com s-a nascut in 1996, ca primul detinut de Microsoft, care in cele din urma a fost vandut in 2001. Acum, parte a gigantului Expedia, Inc., un top 100 NASDAQ poseda alte marci din industrie, ca Trivago, Venere, Hotels.com, Orbitz sau HomeAway.

Pepecar

Pepecar s-a nascut in 2003 in cadrul grupului Globalia, detinand companii precum AirEuropa sau Halcón Viajes, cu o diferentiere bazata pe inchirierea de masini ieftine. In 2012, totusi, si-a schimbat modelul de afaceri si a incetat sa aiba propria flota pentru a deveni un motor de cautare. Acesta este in prezent detinut de grupul Ibericar. Intra pe siteul nostru si gasesti si alte aplicatii de inchieri,parcari masini.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 13 articole .In curand si alte noutati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?