Vrei sa te muti si nu ai solutii? contactati-ne

08/12/2014 | Autor: | Posted in Servicii

Pana astazi am onorat multiple comenzi atat interne cat si internationale.

Am transportat instalatii diverse, ansambluri de piese, textile, incaltaminte, mase plastice, mobilier, echipamente electrocasnice chiar si scutere. Absolut orice produs ce s-a incadrat in dimensiunile tolerate de autoutilitara.

Marfa a fost livrata in conditii bune, aceasta nefiind afectata de intemperii (condens, umezeala) sau de gropile din carosabil. Am efectuat si relocari pentru diverse firme; am mutat mobilier, calculatoare, echipamente, birouri etc. Dorim sa va oferim si in continuare servicii de calitate la preturi accesibile. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor.

Pentru servicii repetate in beneficiul aceleiasi firme se pot incheia si contracte pe o perioada lunga.

De exemplu avem incheiate contracte cu firme de textile din Bucuresti prin care efectuam transport saptamanal in Craiova. La care adaugam contractul cu un important distribuitor de piese auto. Pentru acesta realizam transport de piese de schimb din Cehia catre Romania. Ne-am orientat catre client. De prima data ne-am propus sa negociem pretul nu si calitatea serviciilor.

In transporturi responsabilitatile sunt mari: trebuie asigurata marfa, trebuie asigurat mijlocul de transport, soferul are si el responsabilitati fata de sine si fata de participantii la trafic, asadar privim cu seriozitate fiecare client si fiecare transport.

Va multumim pentru vizitarea acestui site! Speram intr-o viitoare colaborare!

Echipa: www.transport-marfa-rapid.ro

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 2 articole .In curand si alte noutati.

Comentarii (1)

  1. rf

    Multumesc pentru transportul rapid ! Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns