Vrem si noi o nunta vintage!

posted in: Nunti | 0

Nuntile vintage sunt in ultimii doi ani ultima fita in materie de nunti….este vorba desigur despre acele evenimente organizate in stilul vechi, in care apar elemente din moda anilor ’30 – ’60.

Printre elementele stilului vintage se regasesc atmosfera romantica si relaxata, decorul de basm, aranjamente florale bogate, obiecte antice uzate sau cu mici imperfectiuni, rochiile cu dantela sau brodate, perlele, portelanurile, candelabrele, precum si alte obiecte cu aspect sau aer retro.

Decorul vintage poate fi realizat in nuante de crem si alb, roz pastel, tonuri calde de marouri sau culori mai puternice precum albastru intens, verde sau mov inchis.

Pentru o astfel de nunta, incercati sa evidentiati organizare unui eveniment de epoca inca de la primul element pe care trebuie sa il alegeti si anume invitatiile de nunta.

Modele de invitatii pentru o nunta cu aer vintage se regasec intr-o gama destul de variata pe piata de prifil dar pot fi si realizate chiar de dumneavoastra destul de foarte usor.

Puteti opta pentru invitatii de nunta in stil papirus, din coli invechite sau invitatii de nunta in forma de ziar. Se spune ca nuntile din acea perioada, in special cele aristocrate, erau anuntate in ziarele locale.

Asadar, aceste modele de invitatii invitatii nuntacu aer vintage sunt perfecte pentru a transmite inca de la inceput oaspetilor dumneavoastra cam care va fi stilul abordat la nunta voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *