Vremea in Poiana Brasov

posted in: Obiective turistice | 0

Poiana Brasov este o statiune turistica din judetul Brasov, chiar langa orasul cu acelasi nume, aflat sub varful Tampa. Vara dureaza doar 50 de zile si iarna trece de 90 de zile ceea ce creeaza un mediu foarte prielnic pentru toti iubitorii de sporturi de iarna. Clima este temperat continentalam temperaturi scazute in depresiune, precipitatii reduse, clima umeda si racoroasa in zona de munte. Temperatura medie in timpul  verii este de maxim 27 de grade Celsius, iar iarna intre -18 si -2 grade Celsius. Umiditatea in aer are valori medii de 75%. Toate aceste conditii duc catre o prognoza meteo  extrem de favorabila pentru aceasta statiune turistica.

Vremea in Poiana Brasov este favorizata si de amplasamentul statiunii din centrul tarii, in depresiunea Brasovului, in curbura interna a Carpatilor Orientali cu masivul Postavaru. Alte statiuni turistice in apropiere la fel de cunoscute sunt : Bușteni, Sinaia, Predeal, Fagaras si Sighisoara. Brasovul este orasul aflat la cea mai mare altitudine din tara.

In Poiana Brasov sunt aproximativ 12 partii de schii cu diferite grade de dificultate si de inclinatii, terenuri de sport , posibilitati multiple de cazare de la hoteluri de lux pana la pesiuni si cabane. Pentru cei care viziteaza aceasta statiune pot beneficia de  tratamentul impotriva nevrozei astenice, pentru boli ale aparatului respirator, stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine. In timpul iernii temperatura ajunge si pana la -15 grade Celsius de aceea e bine sa aveti un echipament adecvat pentru a nu va imbolnavi.http://www.meteo-vremea.ro/vremea-in-poiana-brasov/

Follow Meteo:

Prognoza meteo in romania. http://www.meteo-vremea.ro/

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *