Web Design SEO

posted in: Web Design | 0

La momentul actual procesul de web design trebuie urmat de un proces SEO elaborat. Acest proces este denumit in continuare web design seo.

Experienta mea in web design seo este relevanta, exemple elocvente se regasesc in pagina de portofoliu. Ma bazez in campaniile SEO pe optimizare seo on-page si off-page.

Prin optimizare seo on-page cresc continutul site-ului dumneavoastra, incercand in acelasi timp sa realizez in fiecare pagina web a site-ului continut unic care sa nu fie copiat de pe alt site aflat pe internet. Acest mod de lucru fiind foarte apreciat de motorul de cautare google.

Prin optimizare seo off-page realizez in principal linkbuilding. Termenul inseamna creare de link-uri catre site-ul dumneavoastra pentru ca acesta sa fie vazut de google mai bine cu trecerea timpului. Optimizarea off-page se face prin inscrierea in directoare web romanesti si straine alese cu grija pentru a imbunatati autoritatea site-ului dvs. pe motorul de cautare google.

Ca specialist SEO realizez optimizarea off-page prin promovarea site-ului si crearea de link-uri pe bloguri.

In cadrul procesului web design se face o promovare si creare de link-uri constanta zilnic. In linkbuilding am in vedere ca in decursul promovarii si optimizarii sa nu se faca exces de SEO off-page, exces ce poate duce la declasarea site-ului pe google in pozitiile afisate in cautari.

In principal in procesul web design seo pe care il propun clientilor ce doresc optimizare site se bazeaza pe obtinerea de rezultate pe pozitiile 1 – 5 pe google stiut fiind faptul ca din aceste pozitii vine cea mai mare afluenta de vizitatori si implicit de clienti.

Afirmatia imi este sustinuta de faptul ca am 5 site-uri pe primul loc pe google.

Follow webd_seo:

Webdesigner si specialist SEO: realizez servicii web precum web design, seo, optimizare on-page si off-page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.