Web Design si Creare Site – o investitie de viitor?

posted in: Web Design | 0

Chiar si in ziua de azi multe companii isi au indoielile in web design in momentul in care isi propun sa-si construieasca primul website.

Aceste indoieli se pot naste din mai multe motive: fie firma considera ca persoanele care le cumpara produsele si serviciile nu folosesc internetul, fie le e frica de o investitie in creare site. Adevarul este ca traim intr-o lume a calculatoarelor si mai exact a internetului.

Privind statisticile, observam ca un numar tot mai mare de persoane ajung sa foloseasca web-ul si cea mai mare crestere se observa la clasa matura a populatiei. Datorita acestei cresteri, piata de web design trebuie sa se extinda pentru a putea mentine cerintele de creare site a consumatorilor.

In momentul in care o firma isi asuma faptul ca designul web nu ii poate fi benefic, probabil nu analizeaza intreaga imagine si nu ia in considerare toate beneficiile ce pot fi oferite de creare site web. Aria clientelei poate creste exponential detinanand un website bun, creat si mentinut de o firma profesionala de creare site.

Marea majoritate a firmeilor de web design ofera servicii de consultanta de creare site, unde se analizeaza clientela si obiectivul afacerii si se determina care sunt beneficiile efective a firmei daca opteaza sa creeze un site web. Bazandu-se pe aceste informatii, o firma trebuie sa fie capabila sa decida daca ii merita sa opteze pentru servicii de web design sau nu. In majoritatea cazurilor (in proportie de 90-95%) daca firma de web design aleasa are expertiza necesara se poate atinge orice arie din populatie care sa fie in acord cu profilul clientelei.

Din punctul de vedere al costurilor de implementare, un web design profesional poate fi intre 500 si 5000 EUR, sau chiar mai sus, depinzand de necesitatiile firmei. Defapt crearea de site poate fi considerata o investitie pentru firma?..

Daca ne gandim la sumele investite anual in publicitate, atunci am putea redirectiona o parte din aceste costuri si sa le folosim pentru a creea un site profesional cu o firma de web design. Impactul a unui site web bine creat asupra clientelei poate fi de la 4 pana la 10 ori mai buna! Oare exista riscul sa pierdem banii investiti in web design?.. Singurul mod in care putem pierde acesti bani este lucrand cu o firma de web design fara experienta sau care nu ofera servicii de mentenenta. Majoritatea firmelor bune de web design, pe langa serviciile de creare site ofera si servicii de mentenenta, prin care poti fi sigur ca pagina va ramane online non-stop si va fi bine intretinut.

In web design sunt nenumarate moduri unde se poate gresi, iar pe urma careia se pierd bani. Este un element cheie sa ne bazam pe mana profesionistilor in creare site si sa optam pentru solutiile complete de web design oferite de ei, astfel ne asiguram ca siteul va ajunge la clientela tinta, si si mai important, ca nu o sa regretam investitia facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *