Web hosting si domeniul necesar la pachet

posted in: Domenii de Vanzare, Gazduire web | 0

In ziua se azi nicio afacere nu poate sa isi atinga adevaratul potential fara o prezenta constanta pe internet. Acest lucru este necar nu doar pentru a excela si a atrage cati mai multi clienti, dar si pentru a deveni credibili in fata acestora.

O prezenta pe internet prin intermediul unui site web personalizat nu este un lucru de ignorat. Majoritatea antreprenorilor se reped sa isi achizitioneze domeniul inainte sa aibe pornita afacerea. Daca ai impresia ca aceasta este o corvoada mult prea dificila pentru tine, trebuie sa stii ca nici macar nu trebuie sa iti bati tu capul cu asta pentru ca exista o multime de firme care se ocupa de inregistrare domenii, iar acestia vor gasi solutia cea mai potrivita pentru tine.

Multe dintre acestea ofera chiar si serviciu alternativ de dezvoltare site-uri si chiar de web hosting, si vei vedea ca totul va deveni dintr-o data mult mai simplu: tot ce ai tu de facut este sa decizi care este compania potrivita pentru tine. Un site de inregistrare domenii se va ocupa de tot procesul de achizitie a domeniului pe care ti-l doresti la un pret acceptabil, si iti vor oferi chiar si continut si web hosting pentru site. Bineinteles, le poti achizitiona si separat? Dar de ce sa o faci? La pachet vin mai ieftin si in plus tu vei tine lagatura cu un singur furnizor de servicii, nu cu 3.

Nu ai nevoie de cunostinte specializate pentru a fi proprietarul unui site: putin spirit antreprenorial este suficient ca sa te prinzi care este afacerea cea mai buna de pe piata. Deschide bine urechile si asculta ce iti propun diversele companii de pe piata. Ai posibilitatea, pe langa oferirea de informatii pentru clienti si construirea unei reputatii prin intermediul site-ului tau sa iti dezvolti si alte functii la acesta cu ar fi posibilitatea de a vinde online produse, de a primi comentarii si cereri de oferta de la potentialii clienti, de a putea detine un pachet e-commerce prin care sa faci tranzactiile posibile direct pe site-ul tau. Multe companii de inregistrare domenii iti pot oferi si asta sau, daca nu, cu siguranta iti pot recomanda un web developer cu care au mai lucrat. In functie de cat de multi vizitatori doresti sa ai pe site si cat de complex va fi acesta, ei iti pot spune si de ce latime de banda si spatiu pe server vei avea nevoie pentru negocierea unui plan de web hosting eficient.

Ti se pot oferii servicii de e-mailing pentru a trimite si primi mai usor informatie cu numele domeniului achizitionat: acum acest serviciu vine integrat in cel de web hosting si este complet automatizat. In plus, multe astfel de companii iti ofera si suport tehnic non stop, in cazul unei probleme cu site-ul tau. Furnizorii de servicii web stiu cat de important este ca totul sa functioneze perfect pentru fiecare zi in care firma ta functioneaza.Site-ul tau va putea fi astfel inovativ, interesant si usor de folosit de catre utilizatori, iar afacerea ta, prin aceste servicii va deveni mai vizibila si mai profitabila. Tehnologia exista pentru a fi folosita si vremurile cand internetul era un moft sunt demult apuse. Este timpul sa fii si tu in pas cu lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *