WebDesign – AllmaDesign

posted in: Web Design | 0

Nu mai exista nici o indoiala in privinta necesitatii unui website care sa genereze vanzari in paralel cu afacerea dumneavoastra offline – pentru ca internetul a devenit o necesitate care determina milioanele de utilizatori de internet din Romania sa faca un rulaj anual de cel putin cateva sute de milioane de euro – iar asta nu o spunem noi, o spun studii si statistici facute de organizatii internationale!

Cererea de servicii / produse online creste exponential!

Motivele pentru care din ce in ce mai multi romani prefera sa cumpere produse sau sa apeleze la diferite servicii, online sau offline, sunt numeroase si foarte pertinente – in primul rand, pentru ca este mai simplu, lejer si usor sa cumperi online. Un al doilea motiv il reprezinta usurinta cu care consumatorul isi poate crea o imagine de ansamblu asupra produselor / serviciilor pe care le doreste –pentru ca este mai usor sa navighezi pe 10 magazine virtuale diferite decat sa alergi prin tot orasul! Un alt motiv, care abia ia amploare in Romania, este siguranta. Cu noile sisteme de plati online adoptate de banci recent, sansele ca un consumator sa fie fraudat online sunt mai mici decat toate scenariile posibile care pot avea loc “pana la magazinul” offline!

Deci clienti sunt! Daca aveti un business offline aflati ca …

Zona online a devenit foarte competitiva, insa mereu este loc pentru viziuni noi, si mai mult de atat, in Romania, piata online nu se afla in stadiul de maturitate – ceea ce inseamna pentru dumneavoastra ca puteti penetra piata cu usurinta, comparativ cu alte tari!

 

Pe scurt, de ce web design?

Fara o companie de web design nu puteti exista! Pentru ca fiecare pagina formata din informatii, linkuri, butoane, poze, etc este creata de o companie specializata! Prologue Advertising este specializata in crearea website-urilor pentru companii care-si doresc sa aiba o imagine profesionista, competitiva pe internet. Noi va ajutam sa va construiti afacerea online, intr-un stil modern, usor de gasit si de folosit.

Pentru ca aceasta munca implica nenumarate operatiuni, aveti nevoie de o intreaga echipa care sa se ocupe de viitorul business online pe care dumneavoastra doriti sa-l dezvoltati – sau cel putin asa am observat privind spre actualii nostri clienti si credem ca viitorul dumneavoastra business online trebuie tratat cu atentie si exigenta – si asa cum am demonstrat-o pana acum, echipa noastra este capabila sa satisfaca cele mai inalte standarde – pe scurt, pretentii si viziuni exigente.

Tratam toate proiectele cu acelasi profesionalism, fie ca este vorba de un proiect mare sau unul mic, iar acest lucru se poate vedea in portofoliul nostru. De la analiza initiala pana la publicarea efectiva pe Internet a produsului sau serviciului dumneavostra, construim website-uri dinamice, moderne, rapide si accesibile din orice browser.

allmadesign.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *