Weend Libris cu reduceri la cartile Litera

posted in: Cumparaturi | 0

Un week-end de reduceri Litera! Cea mai mare librarie online din Romania, Libris.ro impreuna cu Editura Litera, ofera in perioada 17 – 19 iunie 2016 reduceri de minimum 35% la toate titlurile editurii.

Infiintata inca din anul 1989, cunoscuta Editura Litera este una dintre cele mai elegante si importante edituri de carti romanesti. Are peste 4000 de titluri publicate intr-un impresionant tiraj de peste 48.000.000 de exemplare. Colectiile Editurii (Lira, Alma, Premiul, Lady, JN, Disney etc.) sunt, deja, cunoscute publicului iubitor de carte din tara.

Cea mai importanta parte a ofertei Litera este data de cartile de beletristica: peste 600 de titluri, deopotriva autori romani si straini. Sunt autori de beletristica vechi si noi, clasici si moderni, apartinand unor epoci diferite, unor curente de gandire si artistice importante si variate ale istoriei literaturii, creatori care imbogatesc pasionatii de lectura, fara sa-i uite pe pasionatii de carti de colorat pentru adulti.

Editura Litera are in portofoliu scriitori ca Agatha Christie, Franz Kafka, Mihail Bulgakov, Svetlana Aleksievici, Karl Ove Knausgard, Elizabeth Strout, Richard Flanagan, Sylvia Day, Kurt Vonnegut, John Galsworthy, Graham Greene, Edith Wharton, Virginia Woolf, Oscar Wilde, William Golding, Sinclair Lewis etc. La acestia si la altii, la fel de importanti, se adauga, de exemplu, si recenta nobelista Alice Munro.

Este prezenta si marea literatura franceza: Emile Zola, Guy De Maupassant, Gustave Flaubert, Balzac etc., alături de autorii de romane istorice Alexandre Dumas, Paul Feval, Michel Zevaco.

O mare izbanda a editurii Litera este excelenta colectie, izbutita impreuna cu Jurnalul National, care a continuat proiectul Biblioteca pentru toti. In conditii grafice deosebite literatura romana este reprezentata de scriitori de prima mana: Liviu Rebreanu, Miron Radu Paraschivescu, Mihai Eminescu, Octav Dessila, Eugen Lovinescu, Cezar Petrescu, I.L. Caragiale, Cella Serghi, Mircea Eliade, Geo Bogza etc. La partea de literatura universala sunt carti semnate de: Romain Rolland, Paul Heyse, Anatole France, Grazia Deledda, Rabindranath Tagore, Bjornstjerne Bjornson, Karl Gjellerup, James Joyce.

Oferta Litera are, in plus, si o generoasa oferta de literatura romantica semnata de nume cunoscute: Sandra Brown, Nora Roberts, Danielle Steel, Amanda Quick .

Puteti avea oricare dintre aceste carti, prieteni si companioni desavarsiti, apeland la acesta promotie, cu atat mai mult cu cat exista, pentru cei ce achizitioneza de pe Libris.ro, avantajul major al transportului gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei, cu livrare prin curier rapid.

Follow Libris-Online:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *