X Body- antrenament eficient in timp redus

31/07/2018 | Autor: | Posted in Sport si Recreatie

Antrenamentele la sala de fitness X Body sunt necesare pentru un tonus bun, mentinerea sanatatii organismului, a unei greutati corporale optime, precum si pentru tratarea sau ameliorarea anumitor afectiuni. Insa, ce facem atunci cand programul zilnic este foarte incarcat si nu ne permite efectuarea antrenamentelor la sala cu o frecventa minima necesara? Apelam la solutii inovative, care vin in spijinul persoanelor ocupate din secolul vitezei pentru a le oferi alternative eficiente.

 

            X Body – Solutia persoanelor ocupate pentru un antrenament intens in 20 de minute

 

Tehnologia X Body este aparuta relativ recent pe piata din Romania, insa a castigat adepti intr-un timp foarte scurt datorita rezultatelor obtinute in cadrul unor antrenamente reduse ca timp si intensitate.

Aceasta tehnologie se bazeaza pe stimularea musculara cu ajutorul unor aparate la care persoana ce executa antrenamentul este conectata si care transmite impulsuri cu intensitati diferite in timpul antrenamentului, pentru ca efortul depus de musculature sa fie mult mai mare si mai intens decat cel realizat prin executia efectiva a miscarilor de catre persoana care se antreneaza in sala de fitness.

Astfel, un antrenament de 20 de minute de tipul X Body este echivalentul unui antrenament intens de doua ore la sala de fitness, care, in mod evident, necesita un efort mult mai mare precum si un timp alocat acestei activitati mai indelungat.

Asemenea antrenamentelor la sala, antrenamentele X Body se realizeaza intr-un spatiu special amenajat, care se poate afla in cadrul unei  sali de fitness sau independent de aceasta, insa este obligatoriu ca pe parcursul antrenamentului persoana ce il executa sa fie asistata de un antrenor, o persoana special pregatita atat cu privire la  elementele si exercitiile recomandate fiecarei persoane in parte in raport cu scopul pentru care realizeaza antenamentele, care poate fi deopotriva scaderea in greutate, tonifiere, crestere de masa musculara, ameliorarea unor afectiuni etc, dar si cu privire la tehnologia X Body si modul in care trebuie efectuate aceste exercitii  atunci cand persoana antrenata este conectata la aceasta tehnologie.

 

 

            X Body- mit sau eficienta

 

Antrenamentele X Body sunt eficiente, iar rezultatele acestora apar asemenea antrenamentelor la sala de fitness cu atat mai mult cu cat sunt corelate cu un stil de viata optim, ce presupune o alimentatie sanatoasa, o hidratare corespunzatoare, un minim de 6-8 ore de somn pe noapte deoarece orice modificare a organismului nostru este un proces complex, care necesita o actiune pe masura, care sa includa toate aceste aspecte. Nu este mai putin adevarat faptul ca, spre exemplu, pentru cresterea masei musculare sunt de preferat antrenamentele la sala de fitness, antrenamente specializate, cele de tip X Body dovedind o eficienta crescuta pentru activitatile de tip cardio, respectiv pentru scaderea in greutate si pentru tonifierea organismului.

Asadar, pe principul, o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, atunci cand timpul nu iti permite antrenamentul la sala de fitness, antrenamentele X Body sunt solutia optima deoarece este mult mai usor sa strecori un antrenament de 20 de minute in programul tau incarcat decat unul de 2 ore.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 58 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns