Zborurile Kenya Airways se vor conecta cu cele ale compainiei Virgin Atlantic

posted in: Turism | 0

Conducerea companiei aeriene Kenya Airways a incehiat un parteneriat cu Virgin Atlantic pentru interconectarea curselor internationale. Parteneriatul are ca scop realizarea unui transfer international de zboruri pentru toti oamenii de afaceri din Kenya si oportunitatea de a calatori catre destinatii cat mai diverse. Incepand cu luna semtembrie 2012, Kenya Airways va avea un program de zbor mult mai permisiv pentru toti clientii. Astfel, toate cursele operatorului african vor avea deschidere catre destinatii din America de Nord, America Latina si numeroase orase importante din Europa.

Pasagerii ce doresc sa calatoreasca in Africa vor avea aceasi posibilitate de transfer a zborurilor intre Virgin Atlantic si Kenya Airways. Parteneriatul cu Virgin Atlantic face parte din strategia de expansiune a programului de zbor al Kenya Airways, in care compania va investi 3.6 miliard de dolari in urmatorii 5 ani. Programul de dezvoltare a numarului de zboruri vizeaza orasele din Africa si Asia, deoarece potentialul turistic este inca destul de mare aici. In anii precedenti, numarul de curse catre Asia au crescut cu aproximativ 200%

In plus, toti clientii Kenya Airways pot beneficia de zboruri ieftine daca isi vor rezerva bilete de avion in regim early booking. Reducerile de pana la 77% sunt valabile pentru destinatii precum Hawaii, Londra, Paris, Mexic si multe altele.

Kenya Airways este cea mai mare companie aeriana din Kenya, infiintata in anul 1977. Incepand din anul 1995, operatorul african este detinut in procent de 100% de Guvernul kenyan. Compania aeriana opereaza in prezent 34 de zboruri catre 56 de destinatii. In anul 2011, Kenya Airways a inregistrat un venit net de peste 32 de milioane de euro. Membra a Aliantei SkyTeam din luna iunie 2010, compania este si membra a Asociatiei Africane Aeriene din 1977.

Sursa – http://ezbor.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *