Jurnal de bord: răsfoind secretele unui păr de invidiat

posted in: Moda | 0

Încă de mici, pe când bunicii sau părinţii le citesc poveşti înainte de culcare, fetiţele învaţă despre cât de preţioasă le este podoaba capilară. Părul frumos este fără excepţie un ţel spre care toate femeile tind indiferent de vârstă.
Lung, scurt, cârlionţat sau drept, rebel sau cuminte, părul a fost, este şi va fi o carte de vizită pentru feminitate. Dacă în primii ani de şcoală mămicile au responsabilitatea codiţelor împletite şi jucăuşe ale fiicelor lor, de pe la 10 ani cam toate fetiţele încep să-şi creeze propriul stil și să-şi dorească anumite tunsori sau frizuri. De fapt, dacă ar fi să analizăm primele semne ale pubertăţii şi dezvoltării personalităţii feminine, grija pentru un păr frumos ar fi pe primul loc.
Aşadar, fetiţele învaţă încă de mici să-şi preţuiască părul pentru că acesta reprezintă o adevărată comoară a frumuseţii şi feminităţii lor.
Interesant este că tradiţia unui păr frumos datează încă din cele mai vechi timpuri şi este răspândită aproape pe întreaga planetă. Prin urmare, aproape întreaga omenire admite că părul este un atuu al frumuseţii şi un simbol al personalităţii.
Dar asta nu este o noutate pentru femei. Sunt extrem de rare cazurile în care vei întâlni o femeie dezinteresată de părul ei. Majoritatea femeilor consideră ca părul are o personalitate distinctă. Nu degeaba există renumita expresie americană “bad hair day”.
Industria produselor de îngrijire dedicate părului este într-o perpetuă ascensiune. Şi acest lucru este firesc pentru că, odată cu tendinţele de fashion, au apărut nenumărate tendinţe de hairstyle. Ori, pentru a avea un păr frumos, este nevoie şi de o îngrjire pe măsură.
Femeile se bucură că astăzi îşi pot schimba coafura, culoarea şi stilul după dispoziţie, chiar. Vara ne plac şuviţele deschise, iarna poate vrem nuanţe arămii, jonglăm cu bucle sau păr întins, poate în scări, un breton asimetric sau…am putea scrie o carte despre tendinţe sau sugestii concepute special pentru frizuri.
Cum rămâne însă cu răsfăţul părului? Ne place să fim admirate, să ieşim în evidenţă prin coafuri îndrăzneţe sau culori rebele, dar părul nostru (cel cu personalitate proprie) are nevoie de atenţie specială pentru a-şi păstra vitalitatea şi frumuseţea.
Evident, avem milioane de opţiuni, dacă vorbim despre îngrijirea părului. De la vitaminele pe care le luăm conştiincios zilnic, la uleiuri, şampoane, balsamuri, spume, seruri, uscătoare de par cu ioni pozitivi şi negativi (depinde de starea lor de spirit) până la bigudiuri speciale cu care putem și să dormim. Wow, portofoliul de soluţii este chiar uimitor!
Şi totuşi? De ce sunt femeile nemulţumite de părul lor?
Îţi aduci aminte de poveştile cu prinţese? Sigur îţi vine în minte o prinţesă răsfăţată al cărei păr era periat cu blândeţe de 100 de ori, încet, cu dragoste şi atenţie. Ei bine, ai ghicit! Şi părul tău are nevoie să fie periat cu devotament sau pieptănat cu responsabilitate. Nu chiar de 100 de ori, dar măcar dimineaţa şi seara.
Pentru că sănătatea unui păr lucios şi mătăsos începe de la un procedeu aparent nesemnificativ – periatul – trebuie mai întâi să ştii ce fel de perie să foloseşti. O perie de calitate îndoielică poate să îţi rupă părul şi să îl deterioreze chiar mai mult. Dacă peria nu este realizată din materialele bune, îţi va electriza firele de păr şi în loc să-l aranjezi îl vei…deranja.
Gama de piepteni şi perii profesionale Elite este special concepută pentru a susţine sănătatea părului, pentru a-i maximiza frumuseţea şi pentru a-l aranja fără să îl deterioreze.
Dacă îţi doreşti o perie pentru volum, optează pentru una circulară – care, de asemenea, va face faţă cu succes şi în cazul în care vrei să îţi „cuminţeşti” sau să îți îndrepţi părul. Pentru părul cu predispoziţie spre rupere sau cel cârlionţat, trebuie să alegi un pieptene mare şi antistatic care te ajută să descurci părul fără să îl rupi.
Alege-ţi peria perfectă pentru personalitatea părului tău şi vei vedea că rezultatele nu încetează să apară. Datorită materialelor din care sunt realizate periile şi pieptenii Elite, părul tău nu este deloc în pericol să se deterioreze – ceea ce nu se întâmplă şi în cazul produselor neprofesionale.
Nu uita, tu dai tonul unui păr frumos! Fă alegerea potrivită!

Follow zisuroxana:

Agentie de marketing public relations (MPR), focusata pe solutii elegante de business pentru branduri vizionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *