De la grup mic la efecte mari !

posted in: Sanatate | 0

Meditatia Transcendentala (MT) se practica acasa in mod individual.

\"Meditatie1\"MT este o tehnica mentala care se practica dimineata si seara 15-20 min stand asezat confortabil cu ochii inchisi. In aceasta practica se foloseste un sunet – mantra, fara nici un fel de efort de concentare sau contemplare. Ea permite atingerea unei stari de odihna alerta in care capacitatea constienta a mintii este largita, iar corpul se afla intr-o stare de profund repaos regenerator.

Calatoria transcenderii inseamna pe de alta parte explorarea propriei constiinte, iar efectul este resimtit la nivelul comportamentului in societate, fiind mai armonios fata de sine si fata de semeni.

\"HataPentru accelerarea propriei evolutii spirituale si a obtinerii efectelor de pozitivitate la nivelul comunitatii in care traim, Maharishi Mahesh Yogi a stabilit un intreg program de meditatie impreuna, Zile de Coeziune si tabere de meditatie in cursul carora se practica si usoare exercitii de Hata Yoga (Asane) si usoare exercitii de respiratie (Pranayama).

\"zburatorS-a observat ca programul avansat de MT-Sidhi practicat impreuna are un efect extrem de puternic in privinta reducerii tendintelor negative: violenta, criminalitate, accidente si potentarea tendintelor pozitive: buna intelegere, armonie, coeziune in intreaga societate.

AFLATI MAI MULT DESPRE CE SE INTAMPLA IN TIMPUL MEDITATIEI TRANSCENDENTALE

Efectele benefice ale aplicarii tehnicii MT in diversele domenii ale societatii – de la sanatate la agricultura, de la aparare la reabilitare, de la educatie la mentinerea identitatii culturale este astazi o realitate de necontestat, fundamentata pe rezultatul a sute de studii stiintifice derulate in ultimii 30 de ani.

Datorita eficientei deosebite in reducerea stresului si a hipertensiunii Meditatia Transcendentala este singura forma de meditatie recomandata de American Heart Association – organism independent.

 


Bine ati venit la blogul consacrat aplicatiilor practice ale Meditatiei Transcendentale (MT)!

Blog intemeiat si sustinut de practicantii Meditatiei Transcendentale (MT) din Romania – Credem ca nu poate exista o autoritate mai competenta care sa expuna Tehnica Meditatiei Transcendentale si efectele acesteia decat puterea experientei personale a practicantilor.

//meditatiablog.wordpress.com/\” //meditatiablog.wordpress.com/\”

Follow MT- Romania:

Practicantii Meditatiei Transcendentale (MT) din Romania - Credem ca nu poate exista o autoritate mai competenta care sa expuna Tehnica Meditatiei Transcendentale si efectele acesteia decat puterea experientei personale a practicantilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *