Sfaturi si trucuri pentru cresterea veniturilor cu AdSense

posted in: Bani pe internet | 0

Adsense este programul perfect de generare a veniturilor pasive pentru ca nu necesita eforturi din partea dvs. cu provorarea si vanzarea unui produs.

Asta inseamna ca puteti incasa bani online foarte simplu doar cu ajutorul unui website sau blog si prin postarea de reclame adsense .

Caci da dragi mei adsense este un program prin care absolut orcine, dar absolut orcine indiferent de sex sau varsta cu conditia sa aiba peste 18 ani si doreste sa castige un ban pe internet il poate practica fara probleme.

De ce este asa de simplu? Pai hadeti sa-l analizam putin: adsense este o formula simpla, un program usor de utilizat si intretinut, ganditi-va ca ati invatat sa conduceti o masina si sunteti la inceput, vi se pare foarte greu nu-i asa, dar exersand deveniti experti si nu uitati toata viata cum sa faceti acest lucru.

Ok pana aici, dar surpriza si programul adsense functioneaza la fel, poate va va fi greu la inceput, dar exersand-ul veti deveni un maestru adevarat, iar acest lucru singur nu-l ve-ti mai uita mai ales cand vedeti cati bani intra in conturile dvs. de pe urma lui.

O sa spune-ti „Pai bine dar cum se utilizeaza adsense asta?”, am sa va raspund. Sa presupunem ca si dvs. la fel ca si marea majoritatea a celor ce utilizeaza internetul in ziua de astazi aveti un blog (pe www.blogspot.com este gratuit) si vreti sa incasati un ban pentru buzunarul dvs. nimic mai simplu aplicati in sectiunea design a blogului dvs. apoi pe adaugati obiect gadget si selectati casuta adsense , si gata aveti propriile dvs anunturi adsense pe care vizitatori vor da clic si de pe urma carora dvs.o sa incasati bani.

Este chiar atat de dificil?
Am sa va dau 3 sfaturi esentiale pentru a va creste veniturile cu adsense .

1.) Din rapoartele contului meu adsense am observat ca am castigat mai mult cu ajutorul grupurilor de anunturi adsense editate prin canale personalizate decat cu anunturile recomandate de catre google adsense, asta inseamna ca dvs. trebuie sa selectati cuvintele cheie relevante in functie de continutul site-ului sau blogului dvs. pentru a creste interesul vizitatorilor fata de anunturi postate si implicit valoarea lor, care poate ajunge de la 0,10 eurocenti si la 0,40 eurocenti.

2.)Utilizati pe cat posibil adsense in partea superioara a site-ului sau blogului dvs. pentru a putea fii foarte vizibil vizitatorilor, si alegeti culoarea textului reclamelor dvs. adsense in functie de culoarea textului din pagina dvs. iar textele de tip link scrieti-le intotdeauna cu culoarea albastru se considera SEO (optimizarea pentru motoare de cautare) si asta. Si nu dati clic pe propriile reclame asta inseamna ban..

3.)O alta unealta foarte puterina pentru adsense este casuta de cautare pe care calduros ve-o recomand la toti cei care castigati bani din adsense sau care aveti de gand sa o faceti. Casuta de cautare este foarte puternica si orice webmaster ar trebuii sa o ia in considerare pentru ca ea prin intermediul termenilor de cautare pe care dvs. ii inserati deschide pagini cu sute sau mii de anunturi adsense de pe urma caraora sa castigati fara probleme, si de regula sunt cele mai bine platite anunturi de programul Adsense.

Dar partea cea mai frumoasa incepe abia acum, pentru o singura pagina de tip blog aveti dreptul sa introduceti 3 unitati de anunturi adsense, o unitate are 3 reclame, care inseamna 9 anunturi pe pagina, iar o casteta de cautare deschide zeci de pagini cu zeci de reclame. Deci daca intr-adevar doriti sa incasati bani online tineti cont de casuta de cautare, care se poate insera in pagina oriunde, va recomand colturile superioare.

Va stam la dipozitie cu o colectie impresionanta de materiale informative despre adsense si despre cum puteti profita de pe urma acestuia.

Dar pentru mai multe informatii si detalii va asteptam pe site-ul nostru la ‘Castigati Bani Online!’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.