Cat cadou de la Editura Publica

posted in: Literatura | 0

Numai pe Libris.ro, cea mai mare librarie online romaneasca, atunci cand comandati cel putin un titlu de la editura Publica si vei primi in dar Cusca de sticla de Nicholas Carr!

Aceasta oferta a editurii Publica este valabila pentru toata luna august.

Cusca de sticla de Nicholas Carr este un volum inedit, profesionist, scris alert, despre o problema grava de care incepem sa devenim constienti: relatia umanitatii cu tehnologia! Autorul ne arata felurile in care aceasta ne modifica vietile, in care tinde sa inlocuiasca abilitatile umane si nu sa le completeze, sa ne rupa de lume si sa ne creeaza o stare de nemultumire si un viitor problematic. Nicholas Carr analizeaza toata acestea plecand de la teoriile lui Adam Smith si Alfred North Whitehead si de la studii actuale despre atentie, memorie si fericire.

Dar cartea lui Nicholas Carr este doar provocarea. Exista multe alte motive si titluri cu care Publica poate convinge. Aceasta editura, fondata in 2007, trebuie cunoscuta de toti cei interesati de afaceri si economie, dezvoltare personala si dezvoltarea afacerilor, antreprenoriat, coaching, literatura motivationala, team building, leadership, management, training, comunicare sau marketing.

Printre cele 242 de titluri, cat cuprinde oferta variata a editurii Publica, semnalam ca exemplificare:
Coaching pentru performanta de John Whitmore. Tradus in peste 22 limbi, acest volum reprezinta biblia industriei, un instrument unic de training utilizat in organizatii mici sau mari, pentru dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale ale liderilor, in toata lumea: de la Coca Cola, IBM si Ford Motor Company la Departamentele de Politie din Hollywood sau Florida etc. John Whitmore arata, in primul rand, ca un trainer trebuie sa creada in potentialul clientului si sa-l reveleze deoarece oamenii sunt capabili sa schimbe doar lucrurile de care sunt constienti.

Liderii mananca ultimii de Simon Sinek. Acest volum accentueaza faptul ca leadershipul reprezinta o responsabilitate de a munci mai mult, ca inseamna a le fi dedicat oamenilor si inseamna risc si curaj. Liderii sunt cei care se avanta primii in necunsocut, in pericol, care isi lasa la o parte propriile interese pentru a-i proteja si a-i duce spre viitor pe ceilalti. Esti lider daca ii inspiri pe oameni sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa faca mai mult, sa fie mai mult decat sunt.

Strategia oceanului albastru de W. Chan Kim si Renee Mauborgne. Aceasta carte este despre stragiile pe care trebuie sa le aiba liderii. Ea prezinta o abordare sistemica prin care concurenta devine irelevanta si schiteaza principii si instrumente pe care orice organizatie le poate folosi pentru a creea o alternativa. Autorii demonstreaza ca succesul durabil vine nu din infruntarea concurentilor ci din creearea unor oceane albastre, noi spatii de piata nevalorificate, pregatite pentru crestere. Strategia oceanului albastru este bestseller pe cinci continente, cu peste 3,5 milioane de exemplare vandute in intreaga lume, cu traduceri in 43 de limbi.

Ei bine, toate aceste carti (si altele asemenea) care nu pot lipsi dintr-o biblioteca si dintr-o bibliografie serioasa, pot fi obtinute simplu, rapid si ieftin numai de pe Libris.ro, cu atat mai mult cu cat, pe langa cadou, la orice produs achizitionat, indiferent de valoarea lui, transportul este gratuit si livrarea se face, in maxim 24 de ore, prin curier, in orice parte a tarii!

Follow Libris-Online:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *